Archief

Auteur: John Godber
Regie & bewerking: Rubben Smits

SHAKERS… een trendy bar in het centrum van de stad waar je terecht kan tot in de vroege uurtjes Vier barmeiden, die hier hard moeten werken, constant met de glimlach en liefst nog sexy ook, zijn uw gastvrouwen. Ze nemen je mee in hun wereld van weinig verdienen, indruk maken, roddels en lastige klanten. Hun eigen, soms hilarische, soms tragische verhalen mengen zich met die van hun gasten.
Heimelijk willen ze weg van die “klotejob” van de cocktails en de zatte venten aan de toog, de handtastelijkheden en de stoerdoenerij. Ze willen weg van vermoeide benen, zere eksterogen en de oorverdovende muziek, gedraaid door een wereldvreemde, eigenzinnige in zichzelf gekeerde DJ.

Dit is een stuk met hoge amusementswaarde waarin de 4 actrices ook de rollen van klanten en bezoekers vertolken.
Door de bar-opstelling bent u als publiek betrokken en onderdeel van het gebeuren.

Cast: Joke Brondeel, Ann De Jaeger, Pieterjan De Schrijver, Leen Guns en Laur Van der Elst

Auteur: Lander Severins en Myrthe van Velden
Regie: Raf Walschaerts en Minou Bosua

Cast: Lander Severins en Myrthe van Velden

In LIJMEN bevragen Myrthe van Velden en Lander Severins het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten. Van ridders tot perenvlaai, van Plato tot bejaarden, een hilarische en ontroerende zoektocht om de ander tot op het bot te doorgronden.

Het debuut van cabaretduo Grof Geschud in een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua haalde maar liefst 4 sterren in De Standaard en werd Keuze van de criticus in Theaterkrant.

Omwille van de coronacrisis werd geen voorstelling gespeeld in maart 2021