Waaiendijk

Geannuleerd

Beste toneelliefhebber

Na de noodzakelijke afgelasting van onze productie “Waaiendijk” in maart, keken we er heel hard naar uit om u in november te kunnen laten genieten van dit heerlijk spektakel. Vol enthousiasme waren onze acteurs en regisseur weer aan het repeteren geslagen. De decorploeg stofte het decor af, de kaartverkoop werd opgestart en onze barploeg bestelde alvast de nodige mondmaskers om u in volledig coronaveilige omstandigheden te ontvangen.

Ondertussen gaan de coronacijfers echter onrustwekkend de hoogte in. We zijn er dan ook van overtuigd dat het geen goed idee is om in deze situatie onze productie verder te zetten.
Zolang dit niet veilig en gezond kan, nemen we liever geen risico’s en zetten we er even de rem op. Dat betekent dus dat we, met heel veel spijt in het hart, voor de tweede keer “Waaiendijk” moeten annuleren. Alle reeds betaalde tickets zullen eerstdaags terugbetaald worden.

We willen echter met hoop en goede moed de toekomst tegemoet kijken. Van zodra de omstandigheden het toelaten staat Vast Als Eik er weer voor u. Met een productie die u alle zorgen laat vergeten, met een babbel en een knabbel achteraf, met onze gekende gastvrijheid… Toneel zal ons meer dan ooit verbinden… daar zijn we heilig van overtuigd!

Tot gauw!

Leden en bestuur van Vast Als Eik

Speeldata

De voorstelling werd geannuleerd.

Auteur

Bart Van Nuffelen

Regie & bewerking

Philippe Lepez

Info

Op een dag spoelt Lutgard Fonteyn aan in Waaiendijk, een vreemd gehucht waar alles bij elkaar waait wat in de stad te los of te licht is. Welk geheim draagt Lutgard met zich mee? Vanwaar komt ze? Waarvoor is ze op de vlucht?
Door haar verwonderde ogen zien wij het schijnbaar gelukkig leven in Waaiendijk. We maken kennis met de vriendelijke Waaiendijkers. Tot een malafide verkoper van “blaffeturen” haar een onveilige wereld schildert en Lutgard begint te twijfelen…

Het komische spektakelstuk bevat ingrediënten van straattheater, circus, farce met toch met diepere inhoud. Een beetje weemoedig maar ook met een vleugje romantiek. Grappige en bizarre situaties, geschreven in een taal met een eigen poëtische slag. 

Cast

Marleen Brondeel – Michaël Daelman – Tim De Gendt
Ann De Jaeger – Leen Guns –  Elke Laureys 
Jeannine Melchior – Ines Uyttersprot – Marie-Rose Van der Sypt

Reserveren

Alle reservaties via e-mail worden via e-mail bevestigd. Druk dit antwoord af, en breng het mee aan de kassa. Uw kaarten zullen er klaarliggen. Na reservatie kan u ook betalen via storting op rekening: BE83 2930 0866 7815