Grof Geschud - Lijmen

Speeldata

Tekst en spel

Lander Severins en Myrthe van Velden

Regie

Raf Walschaerts en Minou Bosua

Info

Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Inmiddels is het duo met de hoogste onderscheiding afgestudeerd. “Een uitzonderlijk, evenwichtig, mooi gecomponeerde voorstelling” schreef de externe vakjury. Ook viel Grof Geschud op bij Cameretten “twee mooie theatermakers met een krachtig samenspel”, aldus de jury.

In hun afstudeervoorstelling gaan ze eindeloos op zoek naar de ander. Wanneer is twee een paar? Waarom herken ik mezelf in iedereen, maar niet in jou?
Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich aandienen aan een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Van ridders tot perenvlaai, langs Plato en bejaarden, een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden.

In het najaar van 2019 debuteert dit piepjonge duo met de voorstelling LIJMEN in een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua.


“Lijmen is een programma van een hoog niveau” en “hun verhalende, bijna toneelmatige vorm van cabaret is vernieuwend” (Jury Cameretten 2018).

Credits

Tekst en spel: Lander Severins, Myrthe van Velden

Regie: Raf Walschaerts, Minou Bosua

Dramaturgie: Annalin van Putten 

Klankbord: Jens Vydt

Lichtontwerp: Sander Salden 

Foto: Get Your Art Together 

Ontwerp: Studio Kaplan 

Co-productie: Grof Geschud, Theater M, Livecomedy

Alle info: www.grofgeschud.eu 

Reserveren

Alle reservaties per e-mail worden ook per e-mail door ons bevestigd.
Druk deze bevestiging af en breng ze me naar de voorstelling.
Uw kaarten zullen klaarliggen aan de kassa.
Na reservatie kan u ook betalen op rekeningnummer BE83 2930 0866 7815 met als mededeling ‘uw naam + voorstelling Lijmen’.

Coronamaatregelen

De voorstelling vindt geheel coronaproof plaats, volgens de maatregelen die zullen gelden op vrijdag 17 september 2021.
Mochten we omwille van deze maatregelen onverwacht minder volk kunnen zetten dan voorzien, dan behouden de mensen die eerst reserveerden hun plaats. De anderen krijgen hun geld integraal terugbetaald.